Fremhæv dine fødder med smuk neglelak

Smukke Negle

Vi kender det alle! Man har lige brugt tid på at lægge sin neglelak, man har siddet stille rigtig længe, og så skal man bare lige … Og så er det sket. Lakken har fået en ridse eller et mærke, fordi man troede lakken var tør. Nu kan du vinke farvel til alle dine bekymringer. Der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at gå med lak.

 

❤️ Hos FodterapeutenHorsens.dk er vi certificeret i CND.

Det tog fem år for CND, at udvikle det professionelle negleprodukt Shellac™, men det var også ventetiden værd. Nyheden er revolutionerende, og den professionelle neglebranche er i ekstace. Nu kan deres kunder med det samme efter, at de har fået lakeret negle, stikke fødderne i skoene, fordi Shellac™ hærder ved UV-lys og derved er helt tør efter behandlingen.

Nu kan du sige farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid og sige goddag til Shellac™ Nail Color!
Holder perfekt i op til 4-6 uger med en utrolig glans.
Få lagt din Shellac™ Nail Color på fødderne hos Fodterapeutenhorsens.dk – certificeret i Shellak.

 

Mange af vores kunder er også glade for Vinylux – den “almindelige neglelak” fra CND. Den har en holdbarhed på 1-3 uger (ofte længere), og denne laktype kan du selv aftage.

CND™ VINYLUX™ er et 2-trinssystem, da Base Coat er indbygget i lakken.

 

Book en aftale her

Du bliver sendt til et nyt vindue, hvor du kan booke en aftale hos os. Indtast din e-mail eller telefonnummer, og find herefter en ledig tid. Vi glæder os til at se dig.